Hejsan

Måndag kväll redan. Klockan är snart tio, Beck på tv och fortfarande varmt ute, cirka 20 grader. Vilken otrolig sommar! Vi avslutade dagen med en tur till vackra Dillö där vi har vårt torp som nu är till salu. Fixade lite med blommorna och åt en god baguette som vi köpte med från Laxhall (Brommösund). Det gäller att njuta av kvällarna när man jobbar.

I butiken är det full fart. Många kunder köper produkter till sina pooler. Det börjar sina i hyllorna men nya varor är på väg in. Tänk på att regelbundet kolla vattnets ph-värde! Vi har teststickor som ni kan använda! Utomhusfärg är naturligtvis också en stor produkt nu men även tapeter. I morse fick jag göra ett stort antal beställningar som hade kommit in under helgen. Duschväggar från Svedbergs, lister från Duri, halkmattor till duschar, toalettstolar, tapeter, epoxifärg till stall och gångmattor är bara några exempel.

Hela den här veckan träffar ni mig, Emma och Hanna. Vi hoppas att ni kan hjälpa er på ett bra sätt så ni får med er det ni behöver för att kunna renovera hemma.

Missa inte våra doftljus!woodwick 002