Vi bygger pool i Coloramahusets trädgård. Vi, Thomas och Barbro, köpte huset i februari så nu är det inte ett visningshus längre men vi vill gärna dela med oss av vad som händer. Vi har mycket god hjälp av Thomas ”Hacke” Karlsson från Torsö som gräver allt och även organiserar. Utan honom vet jag inte hur det hade gått. Som vi tidigare berättat råkade vi gräva av en telefonledning så flera av våra grannar blev utan internet och telefon vilket inte kändes bra alls men idag kom teknikerna och i morgon tror de att problemet är löst.

Nu är poolen grävd, träden som skulle bort är borta och Thomas K ska göra en form så att vi sen kan gjuta i poolen. Det börjar hända saker. Visst känns det trist att ta bort mycket av en gammal trädgård men flera av träden var mycket gamla och hade inte lång tid kvar. Vi hoppas att vi kommer att lyckas skapa en ny, fin trädgård med hjälp av lite av det gamla som är kvar. pool 003pool 004