Vaknade tidigt av att jag hörde regndroppar mot fönsterrutorna. Nu har regnet kommit även till Mariestad. Det är bra för gräsmattan som är extremt torr. Bara det inte håller i sig för länge. Jag kommer att öppna butiken idag, klockan nio, och vid tio kommer Caroline, Emma och Hanna och byter av mig. Jag är ledig men tycker att tjejerna behöver lite sovmorgon.

Vad ska man hitta på en regnig lördag i Mariestad? En perfekt dag att fixa lite hemma. Passa på att tapetsera om det där rummet ni funderat på länge. Det finns en hel del lagertapeter hos oss som ni kan få med er hem med en gång. Kanske ni vill måla om en möbel? Vi har färgen ni behöver. Lady Supreme finish är en snickerifärg från Jotun som finns i fyra olika glanser 5, 15, 40 och 80. Vi kan bryta den i exakt den kulör ni önskar.

När ni har fixat och donat en hel dag kan ni slå er ner i soffan med en pläd, en kopp kaffe, en bra bok och tända ett WoodWick-ljus, ett doftljus som doftar underbart och sprakar lite så man får känslan av att sitta vid en brasa. Ljusen finns att köpa i vår butik.Tapeter och mat 011