coloramabloggen

Stockholmsvägen Mariestad

Sockelmålning del 2

sockelmålning 001sockelmålning 002sockelmålning 003Thomas fortsätter med målningen av sockeln på Coloramahuset. Jag (Barbro) började igår med mindre lyckat resultat. Nu målar han för fullt med Alcros sockelfärg i kulören S 7502-y. Vi gillar när fönstren har samma kulör som sockeln så de smälter in i sockeln men det är en smaksak. Egentligen är vi inte speciellt förtjusta i sockeln utseende men snart är det student så vi målar och nästa år kanske vi sätter på något annat. Strukturen känns lite för mycket om man kan säga så.

 

3 kommentarer

 1. Jag tycker att sockeln är fin – lite originell – och att ni ska behålla den!!

  • Colorama

   maj 30, 2014 at 6:58 e m

   Tycker du det? Det måste vi ta till oss och begrunda!

   • Ja, det är väl kul att behålla en del originaldetaljer! Det har ni ju gjort inomhus med dörrar, vad jag förstår. Jag är på Behåll sockeln-linjen

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras

© 2019 coloramabloggen

Tema av Anders NorenUpp ↑