coloramabloggen

Stockholmsvägen Mariestad

Altanliv

I dag har vi besökt Krontorpsboden i Mariestad som drivs av Per-Martin och Jenny. I första vändan handlade vi en utegrupp till jobbet. I fem år har personalen pratat om hur trevligt det vore om det fanns en utegrupp på bakgården där de kan sitta och äta lunch när det är fint väder. Det ska vi ordna har jag svarat – i FEM år. Nu har det hänt. Möblerna är på plats på bakgården!

När jag var på Krontorpsboden fick jag syn på ett runt bord med sex stolar som jag direkt såg skulle vara perfekta för vår altan hemma. Efter en viss ”dialog” åkte Thomas och tittade på dem. Det blev tummen upp och nu står de på vår altan och vi har ätit vårens första grillmiddag där. Ett runt bord är perfekt när man har middagsgäster. Alla ser varandra och har möjlighet att prata med varandra. Det är mycket svårare när man har ett långbord.altanliv 035altanliv 039

2 kommentarer

  1. Det runda bordet är verkligen snyggt! Bra köp!!!

  2. Colorama

    maj 18, 2014 at 3:10 e m

    Ja vi invigde det i går och det var perfekt!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras

© 2020 coloramabloggen

Tema av Anders NorenUpp ↑