God kväll eller nästan god natt! Klockan närmar sig midnatt och egentligen är det hög tid för mig att komma i säng. I dag har jag inte varit på plats i butiken. Redan tidigt i morse blev jag hämtad hemma och vi begav oss till Jönköping. Jag är huvudman i Alfastiftelsen och idag var det dags för årsstämma. Den hölls på Elmia i Jönköping. Förutom stämma fick vi lyssna på ett intressant föredrag av Charlotta Mellander, professor på högskolan i Jönköping. Hon pratade om urbaniseringen. Intressant och tänkvärt. Efter besöket i Jönköping var det dags för Skövde. Där deltog jag i Jotuns informationsträff inför sommarsäsongen. Nya produkter presenterades och vi fick många bra säljargument av Dijana och hennes kollegor. Många intressanta diskussioner med Jotun och kollegor från hela regionen. Alfa Jotun 001Alfa Jotun 003Alfa Jotun 004Alfa Jotun 005