coloramabloggen

Stockholmsvägen Mariestad

Purus

I går hade vi besök av Niclas Westman från Purus, säljare av golvbrunnar. Hantverkarna och vi i butiken fick en miniutbildning och även info om nyheter. Trevligt och mycket intressant. Purus är ny avtalsleverantör till Colorama. Det vi hade mycket fokus på var Purus line, golvbrunnen du kan lägga intill vägg. Det blir enkelt att lägga ensidigt fall, det ger en jämn och plan yta där du slipper stå på brunnen och du behöver inte skära i klinkerplattorna, vilket höjer helhetsintrycket. Det finns tolv olika utseenden att välja på. Snyggt och stilrent i ditt badrum. Inom kort kommer vi ha en utställning i butiken.Purus 003Purus 001Purus 002

2 kommentarer

  1. Den är kanonsnygg och fungerar utmärkt (även om den inte är inköpt hos er ;-))

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras

© 2019 coloramabloggen

Tema av Anders NorenUpp ↑