Redan onsdag kväll! Vad är det som händer? Tiden går alldeles för fort. Det är måndag och sen är det fredag. Det är svårt ibland att hinna med allt vi vill göra i butiken – skylta om, , göra om personalrummet, ”piffa” i butiken mm men å andra sidan finns det en anledning till att vi inte hinner – kunderna och ni är  ABSOLUT det bästa vi vet. Att ha många kunder att serva är det vi är till för och då kan ”piffandet” vänta. Kul att våren har anlänt och att många målar och grejar ute. Det vi säljer mest nu är uteolja, terasslasyr och färg till utemöbler.

Missa inte vår stora Jotunhelg, den 2 – 3 maj. då vi tillsammans med Jotun erbjuder er 25% rabatt på all utomhusfärg från Jotun oberoende burkstorlek. Gäller endast de här två dagarna och endast kort/kontantbetalning (ej fakturering). Vi bjuder på kaffe och bullar! Boka in den 2 – 3 maj redan idag.utesäsong 2014 003