coloramabloggen

Stockholmsvägen Mariestad

Nygammalt hemma hos oss!

kampanj Bojen 014

Ikväll har jag besökt min mamma och fick syn på den här söta fotpallen. Det lustiga är att Lisa och jag pratade med en kund om just fotpallar och ”sypuffar” igår. Den här lilla pallen kommer från min farmor och fick med mammas godkännande följa med mig hem. Sitter just nu i vårt ”bibliotek” med fötterna på pallen och sänder en tanke till min farmor som dog för många, många år sedan. Undrar om det är hon som har broderat? /Barbro

2 kommentarer

  1. Jag kommer ihåg farmors fotpall. Jag tror att hon köpt den på auktion. Det sa hon ofta om saker hon hade att….den har jag ropat in på auktion! Pallen är jättegullig! Precis som farmor var!

  2. Colorama

    april 16, 2014 at 10:33 e m

    Jag håller med dig Karin!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras

© 2019 coloramabloggen

Tema av Anders NorenUpp ↑