Det byggs för fullt i Mariestads hamn. Kvarteret Bojen växer fram. Två radhuslängor med friköpta lägenheter. Lägenheterna är på två plan med ca 60 kvm boendeyta på varje plan. Dessutom har varje lägenhet två balkonger som är ca 14 kvm. Läget är fantastiskt. Utsikt över hamnen, hamninloppet och framför allt ser man vattnet från varje lägenhet. En dröm för många! Lisa hos oss har fått den stora äran av Bosse och Micke på Stenmarks bygg att inreda en visningslägenhet. Hon har valt tapeter och även möbler tillsammans med Ingela på Mio. Om några veckor ska det vara klart och kunna visas för hugade spekulanter. Ett kul uppdrag. Den 10 maj ska det vara ett event i hamnområdet och då tror jag säkert att Stenmarks kommer att ta tillfället i akt och visa upp kvarteret Bojen.kampanj Bojen 006kampanj Bojen 001kampanj Bojen 008kampanj Bojen 007