Det har varit lite lugnare i vår butik idag. Caroline och Malin som ni ser på bilderna har jobbat på med att skylta upp, städa butiken, packa upp varor och hjälpt våra kunder. Även om det inte alltid är fullt av kunder i butiken har vi nästan jämt fullt upp. Ofta blir det snabba ryck när våra hantverkare ska ha material till de olika projekten. I morse var det mycket våtrumsmattor och även vinylmattor till kök som skulle beställas. Då gäller det att vara noggrann med mått och artikelnummer så att allt stämmer när materialet ska installeras hos kunden. Efter en beställning stämmer vi alltid av med den orderbekräftelsen som leverantören skickar till oss via mail direkt efter beställningen. Vi har massor att göra på hantverkssidan vilket vi uppskattar men det blir mycket att organisera, beställa och ha koll på. Man kan minst sagt säga att vi har ett varierande jobb.kampanj Bojen 010kampanj Bojen 012